Hirdetés

Készül az új NASCAR film

|

Hirdetés

Jó pár film készült már, ami a NASCAR világában játszódik, a legtöbbjük tipikus sportfilm, de ez még nem jelenti azt, hogy rosszak lennének. Nekem rögtön a Mint a villám (Days of Thunders) ugrott be Tom Cruise-zal, amit imádtam is, de korábbról ott van az Elvis Presley főszereplésével készült Autópálya (Speedway), vagy a The Last American Hero és persze ne feledkezzünk el a Verdákról se, mert az első rész még iszonyatosan aranyos volt. A Variety legfrissebb információi szerint az MGM egy új NASCAR filmet készít. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a stúdió fejeseit Mark Burnett és Roma Downey (jelenleg az új Ben-Huron dolgoznak közösen) kereste meg az ötlettel, akik eredetileg sorozatot terveztek, de úgy látták, hogy mégis inkább a film passzol jobban a sztorihoz. A forgatókönyvet az Empire egyik írója, Robert Munic fogja elkészíteni. Legutoljára a Rush hatalmas siker lett, igaz az a Száguldó Cirkusz, vagyis a Forma-1 világában játszódott, és nem kisebb sztorit dolgozott fel, mint James Hunt és Niki Lauda párharcát a világbajnoki címért. Amerikában viszont a NASCAR sokkal kedveltebb autósport, így érthető, hogy miért szeretnének filmet készíteni belőle. Ti milyen sztorit látnátok szívesen: ami valós sztorin alapul (mondjuk egy Jeff Gordonosat esetleg?) vagy maradjanak a fikciónál? Tipikus sportfilm legyen, vagy inkább a háttérben mozgó emberekről szóljon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.