Hirdetés

Készülhetünk egy új Hanna-Barbera filmes univerzumra?

|

Hirdetés

Nem olyan régen kaptuk a hírt, hogy számíthatunk egy új Scooby-Doo filmre, ami ha minden jól megy, 3 év múlva már a mozikban is lesz. Ez máris elindította a spekulációkat, hogy vajon a Warner Bros. a továbbiakban ki fog-e alakítani egy filmes univerzumot a Hanna-Barbera páros legendás meséiből. Minden jel ennek valószínűségére mutat rá, ugyanis a rajzfilmkészítő duó produkciós cége nem állt meg itt a jogok eladásával: A Flintstone család és a Jetson család is kaphat új filmeket a Variety tudósítása szerint. Ez nem annyira meglepő, hiszen filmverziókat már láttunk korábban is ezekből a művekből, elég csak a John Goodman főszereplésével készült Flintstone családra gondolni, vagy a 2000-res évek elején készült 2 Scooby-Doo filmre. Annak ellenére, hogy jó szórakozás volt a gyerekek számára, a kritikusok és a felnőtt korosztály tetszését túlságosan egyik sem nyerte el. Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. az új Scooby-Doo nekifutást az 1996-os Space Jam stílusában tervezi újra vászonra vinni, azaz egy rajzfilm-élőszereplős keveréket hoznak majd létre, és nem kockáztatnak meg még egy teljesen élőszereplős verziót. Ebből következik a kérdés, hogy vajon a Jetsons-t és a Flintstones-t is hasonlóképpen szeretnék-e megalkotni, hogy aztán később egy nyitott univerzumot hozzanak létre, mint például a LEGO filmek esetén. Ti szívesen néznétek moziban Hanna-Barbera filmeket, vagy esetleg annak filmes univerzumát? És ha igen, szerintetek az alkotópáros milyen egyéb művei férnének még bele ebbe a kis világba?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.