Hirdetés

Két Batruhát is kap a Sötét Lovag az Igazság Ligájában

|

Ben Affleck elárult néhány dolgot arról, hogy milyen jelmezekbe bújhatott az Igazság Ligája forgatásán.

Hirdetés

Ben Affleck derekasan tartja magát a szerződéséhez, és rendesen összeszorul a szája, mikor Batman kerül szóba. Szokását most sem hagyta maga mögött, és semmit sem árult el az Igazság Ligája cselekményéről, de az új Batruháról mondott egy-két érdekességet.

Hirdetés

A színész jelenleg legújabb filmjének, A könyvelőnek népszerűsítési köreit futja, az ilyenkor adandó interjúk során pedig természetesen szuperhős alteregója is szóba kerül. Ahogyan azt fönt is írtuk, Affleck-nek továbbra sem eredt meg túlságosan a nyelve, de a jelmezekről legalább ki lehetett húzni belőle valamit:

"Két ruha van az Igazság Ligájában. Az egyik az, amit már korábban láttunk, a másikat egy küldetés kedvéért készíti, amiről nem beszélhetek. De jó lehetőség volt ez nekik, hogy játszadozzanak a jelmezzel, hozzáadjanak elemeket és tovább fejlesszék, és szerintem remek munkát végeztek."

Zack Snyder rendezőtől már kaptunk egy kis ízelítőt a taktikai Batman ruháról egy Twitter-en közzétett kép formájában, amelyen a Sötét Lovag állig páncélban pózol a Batmobile mellett. A jelmezt többen is Nite Owl ruhájához hasonlították, a Watchmenből, amit szintén Snyder rendezett. Ettől függetlenül, érdekes látni, hogy a DC Bővített Univerzumban Batman mindig alkalomhoz öltözik, és olyan ruhát húz, ami leginkább hasznára válik az adott szituációban. Ilyesmit eddig nem igazán láttunk a karakter filmes inkarnációiban, inkább a képregények és animációs filmek Batmanjeire volt jellemző.

Nem titok, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala nem pont úgy sikerült, ahogyan a rajongók és kritikusok várták. A film sötétjében mégis fényes folt tudott maradni Ben Affleck játéka, ezért az Igazság Ligája mellett, az önálló Batman filmet is nagyon várjuk, amelynek Joe Manganiello lesz a (fő?)ellensége, Deathstroke szerepében. A Liga forgatásából sincsen már sok hátra, ami azt jelenti, hogy egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy láthassuk Batmant és az ő új taktikai ruháját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.