Hirdetés

Két bónuszjelenetnek is örülhetünk a Deadpool végén!

|

Hirdetés

Már lassan készpénznek vesszük azt, hogy egy Marvel-filmnél megörvendeztetnek bennünket egy bónuszjelenettel és nagyon úgy néz ki, hogy a Deadpool alkotói sem szeretnének senkiben csalódást kelteni. Az erőszakos képregényfilm ugyanis szintúgy fog tartalmazni nem egy, nem három, de kettő pluszjelenetet, melyeknek tartalmáról egyelőre nincsen információnk (nem is baj, néha azért jó dolog a moziban meglepődni), de egyes források szerint az egyik a karakterhez méltóan hisztérikus ("hilarious") lesz, míg a másikról még ennyit sem tudunk, csak azt, hogy az alkotók direkt kihagyták a kritikusoknak szánt vetítésekről kizárólag azért, hogy legyen meglepi is azoknak, akik a premier után nézik meg a filmet. De idézzük csak ide Rhett Reese forgatókönyvírót! (aki a twitteren tette közzé mindezt)

Eddig még senki nem látta a Deadpool egészét. Van egy második "kóda", amit csak azután láthatnak az emberek, miután megérkezett a mozikba a film.
Van esetleg valami teóriátok azt illetően, hogy mi lehet az a második, eddig rejtegetett bónuszjelenet? Esetleg folytatás lehetőségét rebegtetik meg? Vagy egy tágabb univerzumra tesz kikacsintást (mondjuk még több X-Men)? Vagy Deadpool-ra jellemző módon valami agyhalott marhaság? Tipp?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.