Hirdetés

Két évet késik az Avatar folytatása?

|

Ha igaznak bizonyulnak Jon Landau producer szavai, akkor 2014-ben nem találkozhatunk az Avatar folytatásával, további éveket kell várnunk a vizuális beteljesülésre.

Hirdetés

A Titanic 3D elővetítésein sikerült az újságírók kérdéseire válaszolnia Jon Landau-nak, aki a Avatar és folytatásainak produceri feladataiért felel. A legnépszerűbb és egyben legfontosabb kérdés az Avatar 2 premierjét illete, tulajdonképpen arról kérdezték az úriembert, hogy marad-e a 2014 végi premier. A producer állítása szerint Pandora új kalandjaira mostantól számítva még legalább négy év múlva kerülhet sor, ami barátok között is 2016-os dátumot jelent. Landau mellesleg biztos benne, hogy az Avatar 2 és 3 megéri a feszült várakozást, szerinte történelmet fognak vele írni az eddigi ígéretekhez képest két évvel később. Az Avatar 2 így 2016 végén érkezhet, a három pedig egy évvel később. Szomorúak vagyunk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.