Hirdetés

Két film is készülhet a Viszkis rablóról

|

A legfrissebb hírek szerint két film is készülhet a Viszkis rablóból, aki már egy amerikai producerrel is tárgyalt az ügy érdekében, ráadásul a magyar projekt sincs elfelejtve...

Hirdetés

Ambrus Attilát 1998-ban kapták el 29 bank kifosztásáért, a bíróság 17 év börtönbüntetésre ítélte, mivel az okozott kár meghaladta a 195 millió forintot is. A Viszkis rabló néven elhíresült férfi január 31-én szabadul és javában tárgyal egy amerikai producerrel, aki dokumentumfilmet szeretné készíteni róla (hasonlóan a Discovery Channel Szökés - Egy lépéssel a hatóságok előtt című sorozatához). Mindezek mellett nem merütl feledésbe Dobray György rendező 2004-ben felmerült ötlete sem, aki nem dokumentumfilmet, hanem valódi akciót szeretne készíteni a rablóról, erre egyébként egy szerződés is kötelezi Ambrust. Ti hogyan tudnátok elképzelni egy róla készült magyar filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.