Hirdetés

Két forgatókönyv is készül a 21 Jump Street női spin-offjához

|

Hirdetés

A Sony Pictures biztosra megy a 21 Jump Street női változatával és a már korábban bejelentett forgatókönyv mellé berendelt még egy változatot, méghozzá egészen más stílusú íróktól. Mikor kiderült, hogy a Channing Tatum és Jonah Hill főszereplésével készült és sikeressé vált 21 Jump Street egy női főszereplőkkel megrakott mellékszálat kap, akkor Lucia Aniello és Paul W. Downs, a Broad City című sorozat két kreatív elméje kapta a feladatot, hogy forgatókönyvet rittyentsen az ötlet köré, de most úgy tűnik, hogy további segítséget/riválisokat kapnak. A The Hollywood Reporter szerint a Bob Burgerfalodája széria két szerzője, Lizzie és Wendy Molyneux kapott rá lehetőséget, hogy elkészítsenek egy alternatív szkriptet a spin-offhoz. Egyelőre nem tudni, hogy a kiadónak pontosan mi a célja ezzel, de valószínűleg vagy a jobban sikerült forgatókönyvet használják fel a 21 Jump Street spin-offhoz vagy egybeolvasztják a kettő irományt, megtartva mindegyik legjobb elemeit. Ti kiket látnátok szívesen a női 21 Jump Street élén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.