Hirdetés

Két Frankenweenie TV spot

|

Csak jövő januárban fog mozikba kerülni Tim Burton egyedi kivitelezésű stop-motion animációja, ami egy horror-vígjáték lesz. A történet szerint az ifjú Frankeinstein kutyája távozik a mennybe, hogy aztán fiatal gazdája újjáélessze.

Hirdetés

Mai szokásokhoz híven a film 3D-s lesz, és érdekes története miatt nagyon várós. Kíváncsi vagyok erre a horror-vígjátékra, kiváltképp a horror részére. A film soundtrack listája egyébként már jóval a film előtt nyilvánosságra kerül, erről bővebben itt olvashattok. A Frankenweenie: Ebcsont beforr egyébként az előzetes hírek alapján le se tagadhatná, hogy Tim Burton alkotás. A tovább után láthatjátok a két TV-Spotot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.