Hirdetés

Két házigazdát kaphat a 2016-os Oscar-gála

|

Hirdetés

Nemcsak a házigazdák száma fog a 2016-os Oscar-gálán bővülni, de úgy tűnik, hogy a ceremónia lecseréli eddigi producereit (Neal Meron, Craig Zadon), akik az utóbbi három évben tevékenykedtek ott. Helyüket David Hill és Reginald Hudlin veszik át. Ennek a lépésnek sokan örülnek, hiszen nem volt mindenki megelégedve elődeik műsorvezetői választásaival: sem Neil Patrick Harris, sem Ellen DeGeneres nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, így a host kérdését is újragondolják az új producerek. Úgy nyilatkoztak, hogy ismét két házigazdára számíthatunk, ami nem most először fordulna elő a történelemben. Steve Martin és Alec Baldwin párosa a 2010-es gálán például nagyon szórakoztató volt, ellentétben a James Franco - Anne Hathaway duóval, akiket sok bírálat ért, hiszen egyáltalán nem voltak odavalók.  Az Entertainment Weekly kifaggatta elképzeléseiről a két új főnököt, akik azt rebesgetik, hogy a következő ceremónia mesterei Keegan-Michael Key és Jordan Peele lehetnek, akik egy népszerű, és jól összeszokott komikuspáros az Egyesült Államokban.  Mondjuk ezt még nem lehet tényként kezelni, mert nem erősítették meg. Örülnétek, ha az Oscar-gála műsorvezetői posztja ismét a humoristák terepe lenne, vagy jobban örülnénk, ha a népszerű művészeknél maradnának, akik közül például Hugh Jackman tökéletesen helytállt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.