Hirdetés

Két hét múlva Transformers 3 trailer!

|

Michael Bay rendező úr a hivatalos honlapján feltárta, hogy a Transformers 3 legelső normális hosszúságú mozgóképe a Narnia 3 és a Tron: Örökség előtt jelenik meg a mozikban, majd rögtön online is.

Hirdetés

Bay továbbá reagált azon pletykákra, miszerint a Transformers 3 valami ócska 3D-s kópia lenne, a következőket mondta:

"Wow, olvastam ezeket a barmokat az interneten, akik azt hiszik, hogy jobban tudják. Problémáik vannak a mi 3D-nkkel???? Tényleg? Jöjjenek át hozzám, és megmutatom az eddigi legszebb 3D-s megvalósítást. Soha nem volt még olyan film, ami annyira feszegette volna a 3D határait, mint a "Transformers 3". Az egészet 3D-s kamerákkal forgatjuk. Igazából szeretem a 3D-s forgatást."

Ahhoz képest, hogy Bay úr kezdetben nem szerette volna a 3D-t, és a stúdió beszélte rá, eléggé rákapott az ízére. Szó mi szó, laza két hét múlva Transformers 3 hivatalos trailer!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.