Hirdetés

Két hónap múlva startol a Preacher

|

Hirdetés

Az AMC legújabb sorozata, a Preacher, végre premier dátumot kapott. Régóta vártuk már Garth Ennis és Steve Dillon által készített képregényének az adaptációját, mert az előkészületek viszonylag sokáig tartottak, de az előzetesből úgy tűnik nem lesz okunk panaszra. (Még 2008-ban (!) készítették el az első verziót, akkor még az HBO-nak.) A Preacher komoly hátszelet fog kapni, hisz a The Walking Dead évadzárója fogja felvezetni május 22-én, hogy utána már önállóan mennyire lesz képes helytállni, az erősen kérdéses lesz. A Pilot után egy hét kimarad, csak ismételni fognak, mert Amerikában hosszú hétvége lesz, júnuis 5.-től már menetrendszerint fog folytatódni vasárnaponként. A sorozatot mindenképp a különös hangulata, amit reméljük sikerült a shorunnereknek elkapniuk (Sam Catlin, Seth Rogen, és Evan Goldberg), illetve maga a főszereplő, Jesse Custer teheti érdekessé. Mindenesetre bátor döntés volt egy brit színészt (Dominic Cooper) választani, egy erős déli akcentussal megáldott karakterhez. Nem tudom, hogy ez kit mennyire fog zavarni, bár lehet, hogy Cooper végül meglep majd minket. [gallery size="medium" ids="83501,83500,83499"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.