Hirdetés

Két kategóriában nyert a Gumball csodálatos világa a BAFTA gyermek díjátadóján

|

A Turner Broadcasting System első európai gyártású sorozata, a Gumball csodálatos világa elnyerte a BAFTA gyermek-díja vasárnapi, Londonban tartott díjátadó gáláján a legjobb animációnak és legjobb forgatókönyvnek járó díjakat.

Hirdetés

A sorozat címadó szereplője Gumball, a virgonc kis kék macska, akinek lököttségénél csak optimizmusa nagyobb, ennek köszönhetően szinte állandó körülötte a zűrzavar. Ő és nem mindennapi barátai, például Darwin, a lábakat növesztett aranyhal vagy a helyes mogyorólány, Penny Elmore városában élnek. A sorozatot a magyar Cartoon Network-nézők is követhetik a november 8-i hazai bemutató óta. "Gumball-t kirobbanó energiája tette híressé!" mondja a Turner EMEA tartalomfejlesztési igazgatója, Michael Carrington. "Ez a díj fantasztikus dolog, és méltó elismerése a Daniel Lennard és Ben Bocquelet vezette Gumball- alkotói csapat tehetségének, motivált és kemény munkájának.” Folyt.köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.