Hirdetés

Két részletben érkező animációs filmként dolgozzák fel Batman egyik legnépszerűbb történetét

|

2021-ben négy újabb animációs filmmel készül a stúdió.

Hirdetés

Bár a hétvégén valósággal tobzódtunk a DC az elkövetkező években érkező filmes produkcióival kapcsolatos hírekben, ráadásként most az is megerősítésre került, hogy az animációs filmek terén sincsenek kisebb ambícióik, sőt, egy-egy rajzfilmjüket talán még jobban is várjuk, mint az élőszereplőseket. Legközelebb alig pár hét múlva, szeptember 3-án kerül a boltok polcaira DVD-n és Blu-Ray-en a következő animációs filmuniverzumot beindító Superman: Man of Tomorrow, ami a főhős kezdeti időszakába kalauzolja el a nézőket.

Hirdetés

Talán ennél is érdekesebb azonban a 2021-es felhozatal, ami rögtön egy harcművészeti Batman-filmmel, a Soul of the Dragonnal indít, ami egy teljesen új, eredeti történetet mesél el, és amiben Bruce Wayne szembe kell nézzen egy múltbeli halálos fenyegetéssel, mindezt a hetvenes években. Ezt követi majd a Justice Society: World War II, ami a különböző médiumokban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Amerikai Igazság Szövetségére koncentrál, és címéből is adódóan világháborús sztori lesz.

A legnagyobb bejelentés viszont, hogy hivatalosan is érkezik a Batman: The Long Halloween rajzfilm adaptációja, ráadásul két részletben. Jeph Loeb és Tim Sale 1996-1997-es, tizenkét részes képregényalbuma Batman bűnüldözői karrierjének kezdetén játszódik, amikor Gotham városát a Holiday nevű sorozatgyilkos tarja rettegésben, aki minden hónapban, ünnepnapok alkalmával gyilkol. Batman a kerületi ügyvéddel, Harvey Denttel és James Gordon rendőrhadnaggyal próbál a gyilkos nyomára bukkanni, miközben versenyt fut az idővel. 

Mivel a Hosszú Halloween máig az egyik legnépszerűbb Batman történet, ezzel sokak álma válhat valóra, ráadásul a filmek mindössze néhány hónap különbséggel fognak megjelenni valamikor 2021 második felében. Az új adaptáció azért is lesz kétrészes, hogy rendesen át tudják emelni az animációs filmbe az eredeti szellemiségét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.