Hirdetés

Két tűz között 2 - Schwarzi válasza

|

Tom Arnold legutóbbi nyilatkozata óta csendes a tenger, de az Entertainment Weekly nem volt rest és felkavarta azt egy kérdéssel, amit a volt kormányzóhoz szegeztek.

Hirdetés

Legutóbbi alkalommal azt firtattuk, hogy talán összejöhet a Két tűz között (True Lies) stábja még egy fordulóra és James Cameron-nak is lesz egy kis ideje a nagy Avatar lázban rákukkantani a projektre. Ma az Entertainment Weekly faggatta Schwarzenegger-t több tervéről is, köztük a Két tűz között folytatásáról és a kérdésre, miszerint lehetséges a második epizód, Arnold egy laza "Could be..." kifejezéssel válaszolt, ami annyit tesz: lehet... Sajnos ez nem ér fel egy bejelentéssel vagy kemény megerősítéssel, de Schwarzi és a Két tűz között rajongóinak némi kis reményt nyújthat a jövővel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.