Hirdetés

Két új bűnözővel bővült a Gotham 2. évada

|

Hirdetés

A Gotham című sorozat folytatásáról már eddig is tudtuk, hogy maga mögött hagyja a Fish Mooney, Falcone és Maroni által jelentett maffia háromszöget, és helyettük Tigress, illetve a testvére, Theo Galavan jelentik majd hőseinknek a legfőbb gondot. Ugyanakkor a készítők elhintették, hogy Joker kiteljesedése is kezdetét veszi a második évadban, valamint Hugo Strange és Mr. Freeze is be fognak köszönni. [caption id="attachment_57063" align="alignnone" width="1143"]

1024868-flamingo_6
Flamingo a képregényekből[/caption] Most két újabb névvel gyarapodott a második etapban felbukkanó képregényes gonoszok névsora, ugyanis Flamingo és Firefly is tiszteletét teszi Gothamben. Mindkét karakter leginkább a legfanatikusabb képregény rajongóknak lehet ismerős, ugyanakkor Firefly már szerepelt a Zöld Íjász című sorozat első évadában, igaz Oliver Queen azzal a lendülettel végzett is vele az epizód végére. A Gotham készítői állítólag ennél izgalmasabb sorsot szánnak a piromániás őrültnek, aki lángszóróval járja Gotham City utcáit a képregényekben. A Flamingo szálai a maffiához fűződnek, az ő specialitása csupán annyi, hogy az áldozatai arcait fogyasztja el. Fish Mooney önvakítása után van rá sansz, hogy ebből is pont annyit kapunk majd, amit még pont elvisel a Fox tévécsatorna korhatára, tehát nem kell egy visszafogottabb karakterre számítani.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.