Hirdetés

Két új Kingsman film is elkészülhet jövőre

|

A hírek szerint komoly vállalkozásra szánta el magát Matthew Vaughn rendező, de ha bejönnek a számításai, akkor nagy lesz az öröm a Kingsman rajongók körében.

Hirdetés

Sok furcsaságot hallottunk az elmúlt hónapokban a következő Kingsman filmről, de eddig semmit sem tudunk biztosra venni. Noha hivatalos bejelentéssel továbbra sem szolgálhatunk, most a Collidernek hála megbízhatónak tűnő forrásból kaptunk információkat, amelyek részben megerősítik a korábbi pletykákat.

Hirdetés

Első és legfontosabb, hogy a régóta levegőben lógó előzményfilm megvalósulni látszik. A hírek szerint a forgatás már januárban kezdetét veheti Londonban, ahol négy és fél hónapon keresztül folynának a munkálatok az évtizedekkel korábban játszódó filmen. Úgy tudjuk, hogy Vaughn inkább a történelmi drámák tónusába szeretné elvinni ezt a filmet az eddigi kém-thrilles stílussal szemben és a világ alakulását kívánja bemutatni a Kingsmanek szemén keresztül.

Az érdekesnek hangzó előzménysztori mellett azért leginkább még mindig a már megismert karakterek történetének folytatására vagyunk kíváncsiak, pláne azóta, hogy a második rész felvezette a Statesmant is. Vaughn nem feledkezett meg róluk sem és állítólag lassan sikerül befejeznie a film forgatókönyvét. A folytatásban mindenképpen vissza szeretné hozni Taron Egerton és Colin Firth karaktereit, és nem is szeretne sokat teketóriázni rajta, rögtön nekiesne a forgatásnak miután végez az előzménnyel. A Kingsman 3 kikerekíti a Töki-Galahad sztorit, ugyanakkor nem zárja el véglegesen az utat ezen karakterek előtt, így bármikor felbukkanhatnak jövőbeli projektekben.

És ha már jövőbeli projektek, szinte el is felejtettük, de tervben van egy Kingsman TV sorozat is. Ráadásul nem is akármilyen! Vaughn azt szeretné, hogy a sorozat felérjen a filmekhez, ugyanakkor legyen annyira különböző azoktól, hogy megérje elkészíteni. A rendező ezt a szabályt minden egyéb Kingsmanes tervére is ráaggatja, így ha rajta múlik akkor olyan nagyon nem kell félnünk a minőség romlásától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.