Hirdetés

Két új Teaseren az Amerika Kapitány: Polgárháború, holnap pedig Trailer!

|

Hirdetés

A Marvel Studios két vadonatúj teasert dobott ki az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz, amelyben felsorakozik Steve Rogers (Chris Evans) és Tony Stark (Robert Downey Jr.) csapata is. A rövidke kedvcsinálók azonban nem csupán magát a filmet reklámozzák, hanem a holnap érkező előzetest is, ami mostanság már nagyon a levegőben volt. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016 május 5-én érkezik a mozikba, Joe és Anthony Russo rendezésében. Főbb szerepekben Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Chris Evans, Robert Downey Jr., Tom Holland, Sebastian Stan, Paul Rudd, Martin Freeman, Emily VanCamp, Chadwick Boseman, Jeremy Renner és Paul Bettany. FRISSÍTÉS: A jobb minőségű videóban egyben nézhetitek meg a két teasert. https://www.youtube.com/watch?v=diPbos_vaM4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.