Hirdetés

Két újabb évadot kap az NCIS, Mark Harmon is visszatér

|

Hirdetés

Nemrég szomorú bejelentéssel szembesültek az NCIS rajongói, ugyanis az egyik fontos szereplő, az Anthony DiNozzo-t alakító Michael Weatherly 13 év után otthagyja Gibbs (Mark Harmon) csapatát, a 13. évad lesz számára az utolsó. Azt hihetnénk, hogy egy ilyen fontos karakter kiírásával a készítők elgondolkoznak majd a hogyan tovább kérdésén, azonban a legfrissebb hírek szerint erről szó sincs. A CBS a minap bejelentette, hogy Amerika "első számú drámasorozatához", az NCIS-hez két újabb évadot rendeltek be, amelyre a széria főszereplője és producere, Mark Harmon is aláírt, tehát még két szezon erejéig biztosan nem kell majd nélkülöznünk őt és társait. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lép majd DiNozzo helyére vagy hogyan búcsúzik majd a sorozat mókamestere.

ncis-banner
Az NCIS 2003-ban indult a CBS csatornán és mára közel 20 milliós nézőtábort mondhat magának szerte a világon, amely megmagyarázza azt is, hogy miért rendelték be a 14. és 15. évadokat. Ti örültök a döntésnek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.