Hirdetés

Két X-Men sorozatot engedett át a Marvel a Foxnak

|

Hirdetés

Tegnap jelentette be a Marvel, hogy két új képregény-sorozattal fogják elárasztani a TV-csatornákat a közeljövőben a Fox közreműködésével. A Legion, valamint a Hellfire az ismeretlenebb szériák közé tartozik, már ami a képregény-folyamokat illeti, de annyit el lehet árulni, hogy mindkettő az X-Men univerzumhoz tartozik. Az előbbi egy skizofréniában szenvedő férfiről, David Hallerről fog szólni, aki rádöbben, hogy a hangok, melyeket hall, és a víziók, melyek kísértik őt, mind valóságosak. A képregényekben járatosaknak ismerős lehet a név, mivel, SPOILER, David Haller nem más, mint Charles Xavier fia. SPOILER VÉGE A Hellfire eközben az X-Men: Az elsők idejében, a ’60-as években játszódna, melyben egy fiatal különleges ügynök kideríti, hogy egy hataloméhes nőszemély milliomosokkal körülvéve próbálja átvenni a hatalmat a világ felett. Az ügynök dolgát nehezíti, hogy az ügyeletes hatalommániás nem egyszerű ember, hanem szintén egy mutáns. A Hellfire Club egyébként már Matthew Vaughn filmjében is felbukkant. A Legion az FX csatornán kerül majd levetítésre a Marvel Television együttműködésével, míg a Hellfire a 20th Century Fox Television és a Marvel Television közös gyermeke lesz. Színészekről egyelőre természetesen nincs hír, de az máris megnyugtatóan hat, hogy Bryan Singer is a producerek között van, aki bizonyára nem fogja engedni, hogy a sorozat történései teljesen ellentmondjanak a filmek eseményeinek. Szerintetek van esély rá, hogy az X-Men franchise ezekkel a sorozatokkal tovább szaporítsa a rajongóinak a számát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.