Hirdetés

Kevin Bacon is csatlakozott a Patriots Day stábjához

|

Hirdetés

A 2013-as bostoni marathoni robbantás az elmúlt évek egyik legszörnyűbb és legindokolatlanabb terrorcselekménye volt (nem mintha az ilyen indokolt lenne), ami egyben jó téma is arra, hogy Hollywood és ezáltal az amerikai nemzet is feldolgozza. Most a Golden Globe-díjas Kevin Bacon csatlakozott egy igencsak illusztris szereplőgárdához. Álljon is itt a sor, szakmai elismertségüknek megfelelően: Bacon mellett az Oscar-jelölt Mark Wahlberg, az Oscar-díjas J.K. Simmons, a Golden Globe-díjas John Goodman és a Golden Globe-jelölt Michelle Monagham alkotja a stábot. A Patriots Day rendezője Peter Berg (A túlélő, Csatahajó, Nagypályások) lesz. Bacon fogja alakítani Richard Deslauriers FBI ügynököt, akinek kulcsszerepe volt a bombamerénylet felgöngyölítésében. A rendező így nyilatkozott Bacon kiválasztásáról.

Richard Deslauriers fáradhatatlanul dolgozott egy elképzelhetetlenül bonyolult vizsgálat meghatározó alakjaként és Kevin rendelkezik mindazzal a hihetetlen intelligenciával és empátiával, ami szükséges az ábrázolásához.
Mark Wahlberg nem csak a film egyik főszereplője, hanem egyben egyik producere is. A filmet a CBS a Lionsgate-tel közösen készíti, a bemutató pedig ha minden igaz 2017 januárjában lesz esedékes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.