Hirdetés

Kevin Bacon szeretne egy Tremors rebootot

|

Hirdetés

Múlt hónapban jelent meg a Universal Pictures jóvoltából a Tremors 5: Bloodline első előzetese. Ez a franchise legújabb folytatása, mely október 6-án jelenik majd meg. Az első kultikus szörnyfilm idén ünnepli a 25. évfordulóját, melynek főszereplője, Kevin Bacon elárulta, hogy mi is a leghőbb vágya a Tremors-szal kapcsolatban, miközben a Cop Car c. indie filmjét promotálta:

Van egy nagy álmom jelenleg, ami nem más, mint egy reboot, és megtudni, hogy mivé vált a karakterem az elmúlt 25 évben. Nemrég ugrott be, hogy nem láttam ezt a filmet már 25 éve, úgyhogy elmentem megnézni, és egy kellemes meglepetés ért. Még mindig nagyon jól néz ki.
A színész új könyvében, a Seeking Perfection: The Unofficial Guide to Tremors (TremorsGuide.com) - ban is beszélt erről: "Valentine McKee egyike azon kevés általam eljátszott karaktereknek, akikkel megnézném, hogy mi történt az elmúlt negyed évszázadban". De azt is elárulta, hogy a Universal úgy tűnik nem érdeklődik az ötlet iránt. Még annak ellenére sem, hogy az ő keze közül kerül ki ősszel az új folytatás is. Kevin Bacon a Huffington Postnak mesélt minderről, és ezen kívül még a film forgatásáról is megtudunk néhány érdekességet.
Ki szeretné látni Kevin Bacont visszatérni Valentine bőrében nagy férgekre vadászni?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.