Hirdetés

Kevin Feige a következő Bosszúállók filmekről beszélt, utalt a Defenders szereplésére

|

A Marvel Studios elnökét most igazán beszédes kedvében találták az egyik Doctor Strange betekintést követően, aki sok érdekességet elárult.

Hirdetés

Habár már a kezdetektől tart a Bosszúállók: Végtelen Háború felvezetése, a dolog az utolsó szakaszába lépett. A Polgárháborúval útjára indult a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisa, amit a Doctor Strange, A galaxis őrzői 2, a Pókember: Hazatérés, a Thor: Ragnarok és a Fekete Párduc filmek fognak követni, mielőtt Thanos megérkezne a Földre, hogy mindent felforgasson mindörökre. Egy interjúban az IGN-nel Feige rávilágított arra, hogy a következő két Bosszúállók film valóban különbözni fog, és hogy mi történik majd akkor, amikor a Föld legnagyobb hősei az Őrült Titánnal néznek szembe.

Hirdetés

Amikor még Tony Stark, a Stark Industries és ez a világ definiálta a Filmes Univerzumot, a kérdés az volt, hogyan hozunk be egy katonát a második világháborúból úgy, hogy annak legyen is értelme; hogyan hozunk be egy északi istenséget egy teljesen másik bolygóról úgy, hogy annak legyen értelme, hogyan mutatunk be repülő repülőhordozókat? Ez volt a kihívás. Most - különösen a Bosszúállók, az Őrzők és a Doctor Strange után - a határ a csillagos ég.  

Ha már az egyik tizenöt perces Doctor Strange IMAX betekintő után került sor erre a nyilatkozatra, természetesen a november 3-án érkező produkció is szóba került: 

[Doctor Strange] sem mindenható. Anélkül, hogy sokat elárulnék, nem szakértő, amikor szembe kell néznie azokkal a dolgokkal, amikkel szembe kell neki ebben a filmben, még a film vége felé sem. Szóval van egy tanulási folyamat nála, ami mindig szórakoztató minden hős esetében - és egy elég kemény fickóval néznek szembe a következő Bosszúállók filmben.

Feige-t a Fekete Párduc filmről is kérdezték, aki Wakanda bemutatásáról beszélt, amiről már mi is láthattunk egy nagyon keveset a Polgárháború végén: 

Megígértük Ryan Coogler-nek [rendező], hogy nem mutatunk belőle túl sokat, ezért lett olyan ködös az Amerika Kapitány: Polgárháború vége. Nem akartuk megkötni a kezeit. Csak az lebegett előttem, hogy könnyedén és szépen integráljuk, hogy a közönség elfogadja, egyazon univerzumban vannak.

Vissza is kanyarodtunk a két Bosszúállók filmre, amelyek különbségeiről és azok sajátosságairól beszélt a Marvel Studios elnöke:

Van oka annak, hogy az elsőt hívjuk Végtelen Háborúnak és a második a cím nélküli, mert a fejlesztett filmek nem igazán voltak összhangban. Persze határozottan van kapcsolat, ahogy az összes filmünknél - első és második részek. Ez egy egész film és egy egész történet, aztán jön egy másik egész film és egy egész történet. Nagyjából ez minden, amit mondhatok. Ezekben minden összefut, ami korábban jött és minden, amit elhintettünk korábban.

Rengeteg történetszál lesz benne rengeteg különböző helyszínen, ahogy az a Bosszúállók filmekben mindig is volt. Ki néz szembe kivel, ebben a filmben mókás lesz ezt kicsit megkeverni. Az egyik nagyszerű dolog az Infinity Gauntlet történetben, hogy mindenki megpróbál Thanos ellen vonulni, rendelkezzen isteni erővel vagy sem, mert ezt teszik a Bosszúállók.  

A másik fél természetesen azonnal kapott az alkalmon, és rákérdezett Feige-nél, hogy a "mindenki" vajon tartalmazza-e a tévés karaktereket is, mire a stúdió elnök csak ennyit felelt: "Spoilers!" Talán egyre nagyobb az esély rá, hogy végre együtt lássuk a nagy vásznon a S.H.I.E.L.D. ügynökeit, a Defenders csapatát és magát a Föld legnagyobb hőseit? Mi nem elleneznénk a dolgot, tárt karokkal várjuk a további részleteket a produkciók kapcsán. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.