Hirdetés

Kevin Feige beszélt a Marvel 2.fázisáról

|

A Thor 2-ről, az Amerika Kapitány 2-ről, a Galaxis Őrzőiről és a Marvel kozmikus oldaláról.

Hirdetés

Az SFX Magazin interjút készített a Marvel fejesével, Kevin Feigével, amiben szó volt a 2.fázis filmjeiről. Elmondta, hogy "Tágabb értelemben véve a Thor 2 és a Galaxis Őrzői biztosan kozmikusak lesznek, mindkettő a világegyetem kozmikus oldalát fogja bemutatni.Az Őrzők cselekményének 95%-a az űrben fog játszódni. Az Amerika Kapitány 2 egyfajta Tom Clancy-féle politikai thriller lesz, ami nagyon tetszik. Azért szerződtettük a Russo testvéreket, mert beakarjuk mutatni  a 70-es évek politikai thrillerét egy nagy szuperhős filmnek álcázva. Jó hogy csinálunk egy folytatást a filmnek, mert az teljesen más műfajú lesz, mint az első. Azt hiszem, szórakoztató lesz. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.