Hirdetés

Kevin Feige beszélt a Vasember 3-ról

|

A Marvel elnöke hosszabban értekezett a Vasember 3-ról, Mandarinról és Robert Downey Junior-ról.

Hirdetés

Elmondta, hogy "a Bosszúállók eseményei nagyban befolyásolják majd Starkot. Ez majdnem olyan, mint a poszt-traumás stressz: Tényleg visszavonult a Bosszúállók eseményei után a műhelyébe, ahol megépíti a páncéljainak fejlett változatát. Egyik páncélját legyen bárhol is, bármikor feltudja majd venni. Kezd észhez térni, mert találkozott csomó olyan emberrel, aki erősebb nála. Jó móka lesz mindannyiunknak végignézni Tony-t, hogy próbálja meg megtalálni a gondokból kivezető utat. Neki is van szuperhatalma, de nem ő nem született Asgardban, nem érte gamma sugárzás és nem rendelkezik szuper katona szérummal. A hatalma az agyában van."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.