Hirdetés

Kevin Feige Coulson ügynökről beszélt

|

Amikor bejelentették, hogy Coulson (Clark Gregg) karaktere visszatér a S.H.I.E.L.D. sorozatba, sokan azt feltételezték, hogy az csak az élethű mása lehet.

Hirdetés

Illetve azt, hogy a sorozat a Bosszúállók előtt fog játszódni. Azonban, amikor az ABC csatorna elnöke, Paul Lee kijelentette, hogy a show a Bosszúállók után történik majd, a Marvel rajongótábora felháborodott. A Vasember 3-ról szóló kerekasztal beszélgetésnél Feigétől azt kérdezték, hogy tudják, hogy Phil Coulson él?  A kérdésre röviden így válaszolt: "Vajon Tony Stark tudja? Nem". Akkor ezek szerint kedvenc ügynökünk túlélte a halálosnak hitt támadást?! Ezek mellett A Marvel elnöke dicsérte a "The Runaways" szkriptjét, amit Drew Pearce írt. A Runaways olyan fiatalokról szól, akiknek a szüleik egy gonosz társaság tagjai, akik között találunk maffiózót, varázslót, mutánst, földönkívülit és egyéb hasonló rosszarcú alakokat. A tinik – akik ugyan olyan színes társasággal rendelkeznek, mint felmenőik – összefognak szüleik ellen, mindeközben saját képességeiket is ki kell ismerniük, hogy megállíthassák azokat a bűnözőket, akik Los Angeles felett próbálják átvenni a hatalmat.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.