Hirdetés

Kevin Feige dícséri a DC filmjeit

|

A Marvel Studios elnöke szerint jó irányba halad a konkurencia.

Hirdetés

A DC és Marvel rajongók között gyakran harapódzik el a vita az interneten, viszont szerencsére a két stúdió között szó sincs viszályról. Utóbbinak nagy szerencséje volt a Vasember filmekkel, amelyek rakétaként indították be az univerzumépítést, ám ezzel szemben a DC-nek meggyűlt a baja az elindulással.

Hirdetés

Sok minden megváltozott azonban a Wonder Woman sikere óta, ami világossá tette, hogy melyik irányt lesz érdemes követni a jövőben. Ezt Kevin Feige is látja, aki már hosszú évek óta egyengeti a Marvel Filmes Univerzum útjait, és most elmondta, hogy tetszik neki, amit újabban a DC-nél csinálnak és alig várja a folytatást. Arra kérdésre, hogy szerinte mit tanulhatna a DC a Marveltől a producer így felelt:

Nem tudom. Nem én vagyok a legmegfelelőbb ember arra, hogy tanácsokat osszak másoknak. Szerintem elég, ha megnézzük azt, amit a Wonder Womannel csináltak és látható, hogy már kitalálták mit kell tenniük. Bízok Geoff Johnsban és most, hogy Joss Whedon is besegít nekik, rajongóként alig várom, hogy láthassam a következő lépésüket.

Lehet, hogy a stúdiók egymás riválisai, de az a helyes hozzáállás, ha tudnak örülni egymás sikereinek. Elvégre mind két oldalon addig fog jól menni a szekér, amíg a szuperhősfilmek népszerűek lesznek és ehhez az kell, hogy továbbra is értékes filmeket gyártsanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.