Hirdetés

Kevin Feige szerint korai még a Fox/Marvel crossovereken gondolkodni

|

A Marvel Studios elnöke még nem igazán agyal azon, hogy miként vonják be a filmes univerzumba az újonnan megszerzett karaktereket.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy a Disney felvásárolja a Fox egy tetemes részét a rajongók tűkön ülve várnak arra a bejelentésre, hogy mikor láthatjuk az X-Meneket vagy a Fantasztikus négyest valamelyik MFU-s filmben. Kevin Feige, a stúdió elnöke szerint azoban még korai percenként frissítgetni a hírportálokat a bejelentésre várva.

Hirdetés

Mikor a Vulture megkérdezte Feiget arról, hogy volt-e valamilyen szerepe abban, hogy a jogok visszaszálltak a Marvelhez azt mondta, hogy úgy szerzett erről tudomást, mint mindenki más: a neten. A Marvel filmes divíziójának elnöke szerint ez jóval az ő hatáskörén kívül esik, valamint attól is óva intett, hogy túl korán kezdjük el várni az első crossovert.

"Igazság szerint ennek az üzletnek még rengeteg folyamaton végig kell mennie. Minket ez egyelőre nem érint. Azokra a dolgokra fókuszálunk, amiket már bejelentettünk. Amint az üzlet ténylegesen végbe megy, akkor majd elkezdünk gondolkodni a részleteken. Addig is, rengeteg munka vár még ránk."

A Marvel Studios számára a Fekete Párduc jelenti a következő nagy állomást, amit már most rengeteg előzetes dícséret ért és február 15-én mi is megnézhetjük, hogy valóban olyan jó-e mint rebesgetik. A Fox oldalán a Deadpool 2 lesz a következő nagy képregényes dobás, ami május 17-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.