Hirdetés

Kevin Feige kéri vissza az X-Meneket

|

Hirdetés

Valószínűleg senkit sem ér meglepetésként, hogy a Marvel Stúdió feje, Kevin Feige nem bánná, ha ismét ők rendelkeznének az X-Menek jogai felett. A Sony Pictures-el már sikerült tető alá hozniuk egy üzletet Pókemberrel kapcsolatban, így nem tűnik lehetetlennek, hogy előbb-utóbb a Fox-al is alkudozni kezdjenek. Feige így válaszolt a mutánsokkal kapcsolatos kérdésre:

Nos, a válasz a visszaszerzésükkel kapcsolatban valószínűleg mindig az lesz, hogy igen. De azt hiszem, hogy a Fox-nak még egy jó darabig megvannak a tervei az X-Meneket illetően.
Sokon szívesen megnéznénk ahogyan Farkas és Vasember heves szájkaratéba kezdenek, de egyelőre úgy tűnik, hogy egyik stúdió sem szorul rá különösebben, hogy egyesített erővel törjenek be a mozikba. Ami azt illeti, a Marvel máris egy az X-Menekhez hasonló csapat bevezetésén dolgozik gőzerővel, akik nem mások mint az Embertelenek (Inhumans). Az Agents of S.H.I.E.L.D. című sorozatban már bemutatkozott egy néhány genetikailag módosított ember, akiket a Kree-k láttak el nem mindennapi képességekkel. Azoknak sem kell viszont búsulniuk, akik nem követik a széria eseményeit, ugyanis az Embertelenek 2019-ben megkapják a saját filmjüket is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.