Hirdetés

Kevin Feige az X-Menről és a Marvel negyedik fázisáról beszélt

|

Az X-Men tagjai egy darabig még biztosan nem tűnnek fel a Bosszúállók oldalán.

Hirdetés

A hónap végén érkező Bosszúállók: Végjátékkal egészen biztosan véget ér a jelenleg ismert Marvel Filmes Univerzum, így szinte mindenki lélegzetvisszafojtva várja, hogy a Marvel atyaúristeneként számon tartott Kevin Feige mégis mit tartogat a zsebében az elkövetkezendő évekre. A Disney-Fox üzlet nyélbeütésével sokan reménykedtek abban, hogy az X-Menek a lehető legrövidebb időn belül felbukkannak az MFU-ban, viszont Kevin Feige azaz Io9-nak adott interjújában elmondta, hogy erre egy jó darabig még biztosan nem kerül sor. 

Hirdetés

Mint az ismeretes, Kevin Feige már a kezdetektől fogva, hosszú évekre előre eltervezi, hogy mégis milyen irányba haladjon az MFU története, így akármennyire is csábító az X-ek hazatérése, Feige eltökélt abban, miszerint a kívülállók még egy jó ideig nem teszik tiszteletüket a Végjáték utáni világban. Ennek az oka kifejezetten prózai, elvégre egy több éven keresztül szövődő történet megtervezése nem két nap, így a negyedik fázis és a következő öt évben esedékes Marvel filmek terve már jóval azelőtt formát öltött, hogy az X-Men visszatérése egyáltalán napirendre került volna. 

Bár konkrét részletekbe nem ment bele, azért némi támpontot adott arról, hogy mégis mire számíthatunk a negyedik fázis során. Elmondása szerint az igazi kihívást az jelenti számukra, hogy egy olyan egyedi, váratlan és újszerű módon folytassák a már megismert karakterek történeteit, amelyek jól láthatóan elkülönülnek a korábban látottaktól, mégis ismerősnek hatnak. Zárásként Feige elhintette, miszerint benne van a pakliban, hogy a jövőben olyan karaktereket is bemutatnak, akik csak a hardcore képregényrajongók számára ismerősek.

Ti mit gondoltok Feige döntéséről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.