Hirdetés

Kevin Feige megerősített néhány dolgot a Shang-Chivel kapcsolatban

|

Igen, az ott egy rég látott ismerős arc.

Hirdetés

A napokban jött ki a második előzetese a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című Marvel-filmnek, amely több szempontból is izgalmasnak ígérkezik - egyrészről azért, mert egy teljesen másik palettán fog mozogni, csupa olyan karakterrel és háttérrel, amivel eddig még nem volt dolgunk (vagy csak nagy áttételesen). Másrészről meg csak úgy tűnik, hogy fel fog bukkanni egy-két olyan arc, akit rég láttunk és nem számítottunk arra, hogy újra látni fogunk. 

Hirdetés

Kevin Feige a Rotten Tomatoes-nak adott interjúban erősített meg néhány megfigyelést/teóriát, ami a sasszemű rajongók felől érkezett. Többen felfigyeltek ugyanis arra, hogy az előzetes vége felé van pár képkocka, amelyen mintha A hihetetlen Hulk gonosztevőjét, Förtelmet látnánk (akit Tim Roth formált meg Letterier filmjében), amint éppen a Doctor Strange-ből ismert Wonggal harcol. Feige ezt gyorsan alá is húzta és eszébe nem volt tagadni, vagy ködösíteni. Igen, az ott Förtelem és az ott Wong. Ezt nyilatkozta arról a döntésről, hogy újra behozzák őket a képbe (bár főleg ugye itt előbbi jelenléte az érdekes):

Jó móka egy olyan karakterrel foglalkozni újra az MCU-ban, amelyik nem bukkant fel a vásznon már vagy tíz éve. És látni, hogy a rajongók kiszúrták ezt az előzetesben, nagyon szórakoztató dolog. 

Valóban, érdekes lesz látni, hogy most mihez kezdenek Emil Blonsky karakterével (lehet, hogy csak egy fun cameo lesz, ki tudja), és hogy vajon megágyaznak-e majd neki további filmekhez is. Feige egyébként a Tíz Gyűrűről is ejtett pár szót, megidézve kicsit a Vasember 3 sokak számára csalódást keltő fordulatát. 

Attól még, hogy az ott látott verzió hamis volt, még nem jelenti azt, hogy ne lenne a Tíz Gyűrűnek egy vezére - vele fogunk most először találkozni a Shang-Chiben. 

- mondta a producer, ezt a kijelentést olvasva pedig sokan fellélegezhetnek megkönnyebbülten, hiszen nem kevés rajongónak okozott Black szívfájdalmat azzal, hogy kicsit csavart a dolgokon a Mandarint illetően. 

A Destin Cretton (A kegyelem ára) által rendezett filmet leghamarabb szeptember 2-án láthatjuk, a Fórum Hungary forgalmazásában. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.