Hirdetés

Kevin Feige szerint nincs kizárva egy R-es besorolású Marvel film

|

Még a végén a Marvel Filmes Univerzum is gyarapodhat felnőtteknek szánt képregényfilmmel.

Hirdetés

Már a Deadpool sikere előtt is reménykedtek a rajongók abban, hogy a Marvel Filmes Univerzumhoz R-es besorolású filmek is csatlakozhatnak. A Disney birtokában lévő cégtől azonban nemigazán vártuk, hogy megugorják a 12-es karikát, de a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige szerint erre minden esély megvan.

Hirdetés

Persze arra ne számítsunk, hogy a következő Bosszúállók filmben vérben fognak tocsogni a hősök a Thanos-al vívott csata után, de előbb-utóbb kaphatunk durvább alkotásokat, ha az alapanyag megkívánja.

"Nem mondanám, hogy lehetetlen," -kezdte Feige. "Mikor 17 évvel ezelőtt elkezdtem a Marvelnél dolgozni a Penge filmek nagyon népszerűek voltak. Akkoriban sokan azt sem tudták, hogy egy Marvel karakterről néznek filmet, mert ezt nem is hangsúlyozták ki igazán. Szóval nincs kizárva [egy R-es besorolású film], de jelenleg nem dolgozunk ilyesmin."

A 20th Century Fox eddig csak jól járt azzal, hogy zöld utat adott az olyan véresebb és szókimondóbb Marvel filmeknek, mint a Deadpool és a Logan. Viszont hozzá kell tenni, hogy az X-Men filmek kezdtek elfáradni és az unalomba fulladás elől jó kiutat jelent előkapni azokat a karaktereket, akik megkövetelik a magasabb korosztálybesorolást. A Marvel Studiosnál egyelőre nem áll fennt ez a veszély, ugyanis a filmjek továbbra is jól teljesítenek mind a pénztáraknál, mind pedig a kritikusoknál.

Azonban a Sony-val kötött egyességnek köszönhetően lenne rá lehetőség, hogy a Filmes Univerzum is bővüljön kevésbé családbarát karakterekkel, hiszen a stúdió most készül összehozni a Venom filmet Tom Hardy főszereplésével. Sajnos Pókemberes szerződés ide vagy oda, Feige megerősítette, amit korábban már sejtettünk: Venom nem lesz része az MFU-nak.

"Egyelőre nem tervezzük bevonni Venom-ot az MFU-ba. Az a Sony projektje."

Ez utóbbinak valószínűleg inkább a Sony-hoz, semmint a Marvel Studioshoz van köze, ugyanis Feige korábban arról is beszélt, hogy előbb-utóbb az összes karakter jogait szeretnék újra a magukénak tudni. Kíváncsian várjuk, hogy a júliusban mozikba kerülő Pókember: Hazatérés javít vagy éppen ront-e a Sony Pictures makacsságán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.