Hirdetés

Kevin Hart lesz a 91. Oscar-gála házigazdája

|

A színész most jelentette be a hírt.

Hirdetés

Miután Jimmy Kimmel duplázott egyet a show-ban, kíváncsiak voltunk, ugyan ki lesz az a szerencsés, aki a nyomába léphet - a találgatásoknak ezzel vége is szakadhat, hiszen Kevin Hart az instagramon jelentette be, hogy bizony ő lesz a 91. Oscar gála házigazdája.

Hirdetés

A színész ezzel persze nem csupán Kimmel nyomdokaiba lép, de fekete bőrűként Chris Rock útját is követheti, aki a 88. gálát vezette (sokak szerint frenetikusan, megint csak sokak szerint politizálása és élcelődése taccsra vágta a showt). Kíváncsiak leszünk, mennyire lesznek az átkötő poénjai bevállalósak és kritikusak (e sorok írójának érzése szerint kevéssé, inkább biztonsági játék lesz).

Boldogsággal tölt el, hogy végre elmondhatom, én fogom vezetni a következő Oscart.

- írta a színész, majd hozzátette azt is, hogy mindig is úgy gondolta, ez egy hatalmas lehetőség egy olyan humorista számára, mint amilyen ő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Kevin Hart-ot egyébként olyan filmekben láthattuk eddig, mint a Központi hírszerzés, a Jumanji: Vár a dzsungel, valamint a Pofázunk és végünk. A gála maga 2019. február 24-én lesz megtartva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.