Hirdetés

Kevin Smith a Shop-Show folytatását 10 epizódosra tervezi

|

Kevin Smith régi vígjátékának folytatása a kisvászonra kerül.

Hirdetés

Sosem lehet tudni, hogy Kevin Smith mely nyilatkozata lesz tényleg megvalósítva. A Shop-stop 3-ról is évek óta keringenek a pletykák, de egyelőre sem a megjelenés, sem a forgatás dátuma nincs közölve. Ma pedig arról beszélt a sajtónak, hogy mi lesz a sorsa egy másik jól ismert általa rendezett komédia, a Shop-Show folytatásának. Reméljük, hogy ezt sem a távoli jövőnek szánja.

Hirdetés

Smith szerint ő és a Universal úgy egyeztek meg, hogy az egész estés mozifilm helyett inkább a televízió felé fordul, és egy 10 epizódos szériát kreál belőle. Egyelőre más információ nincs még a produkcióról, csak annyi, hogy az  Exton Square Mall-ban tervezte leforgatni.

A Smith-féle vígjátékok esetén elég szokatlannak tűnhet a tévés formula, de nem ez lesz az első ilyen eset. A Shop-stop animált verziója és a saját showja, a Comic Book Men biztossá tehette a dolgában. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.