Hirdetés

The Flash - Kevin Smith epizódot fog rendezni, és új infók érkeztek Gorilla Groddról is

|

Hirdetés

A The CW csatorna a Televíziós Kritikusok Szövetségének téli sajtótájékoztató turnéján jelentette be, hogy a Shop-Stop és a Jay és néma Bob visszavág rendezője, Kevin Smith dirigálhat majd a The Flash második évadának egyik epizódjának forgatásán. Smith közismerten hatalmas képregényrajongó, így ideje volt már, hogy valamit alkothasson is a témában. Andrew Kreisberg, a sorozat vezető producere szerint így kerültek kapcsolatba a rendezővel:

Kaptam egy telefon hívást az ügynökétől, aki elmondta, hogy Kevin Smith kedvenc sorozata a The Flash, és megérdeklődte, hogy lenne-e számára egy epizódunk? A válaszom pedig az volt, hogy igen. Ilyen egyszerű volt. Nem ismertem személyesen, de hatalmas rajongója voltam a munkájának.
Ismerve Smith Mark Hamillel való kapcsolatát felmerült a kérdés, hogy vajon a Trükkmester újfent visszatérhet-e a sorozatba, ám a válasz egy lehangoló "valószínűleg nem" volt. Viszont mi a helyzet Groddal és a Gorilla várossal? Kreisberg szerint ez is a későbbi évadokra marad, mert több epizódon keresztül ismertetik majd a történetet és a jelenlegi szezon Zoomról szól.
Azt szeretnénk, ha a Gorilla város hasonló lenne, mint Ras al Ghul volt. Tudod, először csak egy férfiról hallottunk Nanda Parbaton, a Zöld íjász első évadában, aztán kiderült, hogy ő az, aki Malcolmnak utat mutatott, utána megismerkedtünk Nyssaval és végül a harmadik évadban Ras is megjelent. Szóval ez egy hosszútávú dolog.
A The Flash január 19-én tér vissza a TV képernyőkre. Örültök Kevin Smith csatlakozásának? Mit szeretnétek látni az ő epizódjában?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.