Hirdetés

Kevin Smith szívesen dolgozna a Marvelnek

|

Kevin Smith szívesen átpárolna a Marvelhez, ha ez azt jelenti, hogy Daredevil vagy The Defenders részeket rendezhet.

Hirdetés

Hirdetés

Kevin Smith hatalmas képregény geek, eddig főleg a DC oldalán láthattuk, hiszen rendezett egy Flash részt a második évadban (21. The Runaway Dinosaur) és a The CW tartott egy különkiadást - a most már igen sok sorozatos univerzumukról - aminek Smith volt az egyik házigazdája. A legutóbbi, IGN-nek adott interjújában viszont úgy néz ki, hogy szívesen váltana és átvándorolna a Marvelhez, ha rendezhet Daredevil vagy The Defenders részeket:

Nagyon otthon érzem magam a Flash világában, annyira, hogy szívesen kipóbálnám a többit is. Még mondtam is Joe Quesadának [Marvel kreatív igazgató] - akivel anno együtt dolgoztunk a Daredevilen, én írtam, ő rajzolta - hogy "Ember, Daredevilt akarok rendezni. Nagyon vad lenne, ha sikerülne a való életben is... rendezzük közösen, király lenne, mint a képregények esetében is az volt. Közösön csinálnák, és fognák a szenvedélyt a papírról és a képernyőre vinnénk." Megpróbálom összehozni ezt a Daredevil dolgot. Minden alkalommal, amikor beszélek Quesadával vagy Jeph Loebbel [Marvel tévés részlegének vezetője], megkérdezem, hogy mikor fognak megint forgatni.

Egyelőre nincs berendelve a Daredevil harmadik évada, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek tervek vele, csak jelenleg a többi hős (Iron Fist és Luke Cage) és az önálló Punisher történet valószínűleg nagyobb figyelmet kap, nem is beszélve a The Defenders sorozatról. Smith ezt erősítette meg a végén:

Tudod jelenleg a The Defendersre készülnek gőzerővel. Ha kaphatnék egy szeletet a The Defenders minisorozatból, te jó ég, el tudnád képzelni? Akkor egyszerre lehet dolgozni az összes fontos karakterrel, az fenomenális lenne. Olyan, mintha egy mini-Bosszúállókat csinálnál, még ha csak egy részről is lenne szó, az egyenlő azzal, hogy kiélem a Bosszúállók iránti lelkesedésemet anélkül, hogy valaki rábízna 200 milliót egy emberre, aki a kibaszott Yoga Hoserst rendezte.

A The Defenders premierje valamikor 2017. őszére várható, de előtte még Mike Colter és Finn Jones is bemutatkozik, mint Luke Cage és Iron Fist. Ti mit gondoltok jó lenne, ha Kevin Smith átpártolna a Marvelhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.