Hirdetés

Kevin Smith megerősítette, hogy Geoff Johns és Ben Affleck közös Batman filmen dolgoznak

|

Hirdetés

Ben Affleck korábban elmondta, hogy együtt dolgozik egy projekten Geoff Johnsszal, de azt nem árulták el, hogy miről is van szó pontosan. Azóta kiderült, hogy a Sötét Lovagot alakító színész már összehozott egy Batman forgatókönyvet, most pedig Kevin Smith (Affleck és Johns jóbarátja) legutóbbi podcastjében megerősítette, hogy a duó valóban egy új filmen ügyködik a Denevérember számára.

Ben Affleck együtt dolgozik Geoff Johnsszal egy szóló Batman film forgatókönyvén. Mikor legutóbb Johnsszal beszéltem megkérdeztem tőle, hogy "Azt csináljátok?", ő pedig azt mondta, hogy "Igen". Erre én, "És hogy megy? Milyen érzés együtt írni valami valakivel?", ő pedig az felelte, hogy "Egyszerűen elosztjuk egymás között. Ő fogja az egyik felét, én pedig a másikat aztán írunk, utána összevetjük amink van, ő átnézi az enyémet, én pedig az övét." Iszonyatosan jó mókának hangzik.
Smith korábban arról is beszámolt, hogy szerinte a szóló Batman szkriptje sokkal jobb lesz, mint a Batman Superman ellené volt. Hivatalos megerősítés továbbra sincs afelől, hogy Affleck aláírt volna-e már a filmre, de a Warner Bros. két új DC-s premier dátuma közül az egyik talán az új Batman mozi lehet. Csupán annyi a dolgunk, hogy türelmesen várjunk a bejelentésre, talán az idei Comic-Conon?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.