Hirdetés

Kevin Smith megírta a Shop-stop 3 forgatókönyvét

|

Az író-rendező nagyon szeretné, ha még idén elkezdődhetne a forgatás.

Hirdetés

Kevin Smith, vagyis a Shop-stop 1-2, a Dogma vagy éppen a Képtelen képregény ünnepelt írója és rendezője végre nem csak életét, de karrierjének mostani szakaszát is visszaterelte a helyes vágányra. Az olyan igencsak félresikerült próbálkozások után, mint az Apja lánya, a Két kopper, az Agyar vagy éppen a Jógamánia, 2019-ben sikeresen visszatalált a gyökereihez a Jay és Néma Bob Reboottal. Most pedig egy olyan örömhír szolgált a hivatalos Facebook oldalán keresztül, hogy a hosszú évek óta várt Shop-stop 3 (Clerks 3) forgatókönyvének első változatát befejezte.

Hirdetés

Smith tavaly december 28-án vágott bele a szkript megírásába, és ha hihetünk az elmondásainak, akkor január 13-14-re be is fejezte annak első, nyers változatát. Nyilvánvalóan ez még jó néhány átíráson keresztül fog esni (sőt a forgatás közben is változhat), de már ez is egy jó jel, hogy sínen van a trilógia zárlata. Egyébiránt azért késik ennyit ez a film, mert Smith specifikusan Randal karakterére építette fel az egész történetet - ám az őt játszó Jeff Anderson sokáig nem adta a derekát. Végül 2019 októberében mégis igent mondott a felkérésre, amit Smith egy Twitter posztban osztott meg a világgal (azóta a Shop-show folytatásába is belekezdett). A rendező pedig nagyon reméli, hogy még idén elkezdődhet a Shop-stop 3 forgatása.

Ti kíváncsiak vagytok, hogyan zárul a trilógia?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.