Hirdetés

Kezdetét vette a Hangya 3 forgatása

|

A hírt a harmadik Hangya kaland rendezője, Peyton Reed osztotta meg a nyilvánossággal a Twitteren.

Hirdetés

Peyton Reed egyelőre nem unja a Marvel Filmes Univerzumát, és harmadjára is a direktori székbe ül, hogy tovább mesélhesse a Hangya karakterének történetét. Most, hogy a COVID helyzet kezd stabilizálódni Hollywoodban, végre elérkezett a várva várt pillanat is, hogy elstartoljon a Hangya és a Darázs: Quantumania forgatása.

Hirdetés

A jelenleg 2023 februárjára tervezett premierhez képest még van idő, de a COVID bármikor újra lecsaphat, mint azt a napokban több forgatási felfüggesztésről szóló hír is bizonyítja. Mindenesetre Reed a Twitteren kürtölte világgá a rajtot, amely posztban még Cassie Lang csúnya nyusziplüsse is helyet kapott egy igen veszélyesnek tűnő laborszerű helyiségben.

A harmadik Hangya fejezetről egyelőre keveset tudni azon kívül, hogy nagyvásznon is debütál Jonathan Majors Kangje, aki az elmúlt hetekben a Loki sorozat révén már felbukkant a Marvel Filmes Univerzumában. Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer és Michael Douglas mind visszatérnek jól ismert szerepeikbe. Ti várjátok már a legújabb Hangya történetet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.