Hirdetés

Kezek és fogak erdeje – Maisie Williams zombis filmet forgat

|

Hirdetés

A Trónok harca Arya Strak-ja, Maisie Williams főszerepet kapott a Kezek és fogak erdeje című zombis filmben. A Kezek és fogak erdejét Carrie Ryan könyvsorozatának 2009-es, első részéből adaptálják, amely 2010-ben magyar fordításban is megjelent – bár a folytatások hazai megjelenése azóta is várat magára. A forgatókönyvírói és rendezői feladatokat Kate Maberly kapta, akit eddig főleg színésznőként ismerhettünk (az Én, Pán Péterben ő volt Wendy megformálója). A producer Doug Liman – a Holnap határa és a Hipervándor rendezője – lesz.

kezekesfogak

Maisie egy Mary nevű lányt fog játszani, aki egy zombiktól hemzsegő jövőben él. Szülőfalujának legfontosabb szabálya, hogy be ne tedd a lábad a „kezek és fogak erdejébe”, különben darabokra szaggatnak a zombik. A túlélő emberek legnagyobb célja a fajfenntartás, Mary azonban végzetes hibát követ el, amikor nem a neki elrendelt férfiba szeret bele. Mary-nek és társainak végül be kell lépniük a zombiktól hemzsegő erdőbe, küldetésük sikerétől pedig az emberiség jövője függhet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.