Hirdetés

Ki játssza Darth Vadert a Zsivány Egyesben?

|

Hirdetés

Már ha egyáltalán felbukkan, hiszen eddig nem került egyértelmű megerősítésre és a Zsivány Egyes előzetese sem tette nyilvánvalóvá Vader Nagyúr visszatértét, de vélhetően későbbre tartogatják. Mivel a film a két trilógia között zajlik, pontosabban az Egy új reményt megelőzően, ezért már jó ideje suttogják, hogy a karakter tiszteletét teszi, A sith-ek bosszújához hasonlóan ismét Hayden Christensen megformálásában, míg a jellegzetes hangját a filmekhez és a Star Wars: Lázadókhoz hasonlatosan ismét James Earl Jones szolgáltatná, de egyiket sem erősítette meg mind a mai napig sem a Disney, sem pedig a Lucasfilm. Most újabb pletykák kaptak szárnyra, mely szerint a karaktert a forgatáson egy bizonyos Spencer Wilding alakította, akinek szövege is volt, tehát Jonesnak lesz dolga a mikrofon mögött is. A brit Wilding elsősorban kaszkadőrként és dublőrként ismert olyan filmekből, mint A Galaxis Őrzői, a Jupiter felemelkedése vagy a Batman: Kezdődik!, így ez lenne karrierje eddigi legnagyobb szerepe, habár az eredetileg a karaktert megformáló David Prowse se tudott érdemben felmutatni semmit utána, és mint köztudott, James Earl Jones is végül miatta került anno a fedélzetre. Wilding kiválasztásában a magassága is közrejátszhatott, ugyanis megközelítőleg 2 méter magas, 10 centivel magasabb, mint a 188 cm-es Prowse, nem is beszélve Christensen 183 centijéről, aki annak idején kénytelen volt kiharcolni Lucasnál, hogy ő bújhasson a közismert sötét páncélba, de ehhez is speciális kameraállások, valamint magasított cipőt kellett hordania.

Spencer Wilding
Januárban arról szállingóztak a hírek, hogy Darth Vadernek nagyobb szerepe lehet a Zsivány Egyesben, mint eredetileg a rajongók gondolták volna, amit alátámasztani látszott az is, hogy Bryan Muir, az eredeti maszk alkotója is a fedélzeten van, mivel a rendező,, Gareth Edwards amennyire csak lehet, szeretné visszahozni az 1977-es film szellemiségét. Decemberben megláthatjuk mennyire sikerült neki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.