Hirdetés

Ki lehet a következő Hollywoodi szupersztár?

|

A The Hollywood Reporter magazin összeállított egy listát, melyen összeszedték a fiatal, feltörekvő és egyre inkább foglalkoztatott színészeket, akik a jövő szupersztárjai lehetnek.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter arra a kérdésre kereste a választ, hogy ha a legutóbbi generáció végleg kiöregszik és eltűnik a vászonról, akkor kik lehetnek azok, akik betöltik helyüket, kipótolják a hiányt és tehetségükkel kasszát robbanthatnak a stúdiók számára. A listában egytől-egyig olyan színészeket, valamint színésznőket soroltak fel, akiket az utóbbi időben sűrűn foglalkoztattak, nagy sikerek, maradandó filmek köthetőek a nevükhöz és megvan bennük az a plusz, ami álombevételeket termelő közönségkedvenccé teheti őket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.