Hirdetés

Kibeszélő: Bosszúállók: Ultron Kora

|

Hirdetés

Elérkeztetek spoilerfalvára, legalábbis ami a Marvel legújabb dobását, a Bosszúállók: Ultron korát illeti. Többen is kértétek, hogy beszélhessetek a film meglepetéseiről, jeleneteiről, felvetett kérdéseiről és a hogyan továbbról kötetlen körülmények között, ezért úgy gondoltuk, hogy létrehozunk egy Kibeszélő nevezetű rovatot, amelyben ezt bátran megtehetitek. Az alábbiakban arról olvashattok, hogy mi maradt ki az Ultron korából és mi alakult volna másképpen, ha enged a stúdió, ezért innentől kezdve MINDEN SPOILERES lesz! Mi szóltunk előre! - Loki kimaradásának oka: Eredetileg Whedon azt szerette volna, ha Loki (Tom Hiddleston) tűnik Thor víziójában Heimdall (Idris Elba) helyett/mellett, de végül kivágták a filmből a jelenetét. Whedon alapból őt szerette volna, de a Marvel megvétózta a dolgot, mondván nem tudnak megegyezni Hiddlestonnal, viszont Elbával igen. Később a rendező betudta szervezni magát Hiddlestont is és úgy gondolta, hogy mindketten elférnek a "rémálomban", le is forgatta a jelenetet, amelyben Loki utalt volna a Thor: Sötét világ eseményeire. A Marvel döntésének értelmében azonban az Elbás változat került bele a mozikban bemutatott változatba, a másikkal talán csak a DVD-n vagy a Thor: Ragnarokban találkozhatunk majd, már ha. - A farm vagy a barlang szituáció: Whedonnak elmondása szerint döntenie kellett, hogy a Sólyomszem farmján vagy a Thor barlangjában játszódó jeleneteket vágja ki a filmből, végül sikerült mindkettőt megmentenie, azonban alaposan megvágta ezeket a részeket. - Higanyszál esete: Mint tudjátok, Higanyszál (Aaron Taylor-Johnson) elhalálozik a film végén, azonban létezik egy leforgatott alternatív jelenet is, mivel nem volt biztos Whedon benne, hogy a karakter megölésére rábólintanak-e a Marvel fejesei. Az alternatív változatban Higanyszál túléli az eseményeket és feltűnik egy új felszerelésben az új Bosszúállók között a nővérével együtt. Valószínűleg ez az a befejezés, amiről korábban hallottunk és ami valószínűleg rákerül a korongokra is. - Hol marad Pókember és Marvel Kapitány? Whedon elárulta, hogy azt tervezte, hogy Pókember és Marvel Kapitány is szerepet kap az Ultron korában, felbukkantak volna a film végi Új Bosszúállók között, de végül egyik sem valósult meg. - Hulk színváltása: Whedonék azt tervezték, hogy Hulk színe zöldről szürkére vált a Hulkbuster ellen vívott harcban, mikor Skarlát Boszorkány megbabonázza, de mindenki a zöld óriást szerette volna látni, így az ILM csupán a szeme színét változtatta meg és kukázták a Grey Hulk ötletét. Az alábbiakban várjuk a ti véleményeiteket is a témával kapcsolatban, jöhet minden, amire csak gondoltok az Ultron korával vagy a Marvel döntéseivel és terveivel kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.