Hirdetés

Kick Ass 2 - Már körmölik a szkriptet

|

A The Daily Mail egy cikkében Jonathan Ross és Jane Goldman társírók nyilatkoznak a Kick Ass második fejezetének forgatókönyvéről, pozitív töltetű mondatokkal.

Hirdetés

Már a megjelenés után rögtön kiderült, hogy Matthew Vaughn trilógiában gondolkozik, a második rész címét is tudni véltük akkor, Kick Ass 2: Ball To The Wall néven. Vaughn jelenleg az X-Men: First Class-on tevékenykedik, de utána simán ráér levezényelni a folytatást. Ross és Goldman írók a The Daily Mail-ben megszellőztették azt is, hogy jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak a szkripten. A második részben Red Mist bosszúja áll majd a középpontban, a képregény írója, Mark Millar szerint két nagy banda alakul ki és csap össze a városban: az amatőr hősök és a botcsinálta gonoszok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.