Hirdetés

Kick Ass 2 - Ne számítsunk rá?

|

Nem kell minden filmet véresen komolyan venni, főleg akkor nem, ha maga a film sem veszi komolyan magát, ráadásul a Kick Ass botcsinálta szuperhőseinek visszatérését sem kell készpénznek venni.

Hirdetés

Jane Goldman, az első rész forgatókönyvírója elbeszélgetett egy külföldi kollégánkkal, és sajnálattal közölte, hogy jelen pillanatban nem sok esélyt lát a folytatásra. Sem Mark Millar, sem Matthew Vaughn, sem ő nem ér rá összehozni a projektet zsúfolt naptáruk miatt, így kétséges, hogy mikor lehet valami belőle. Goldman azért kikötötte azt is, hogy ha esély nyílik az elkészítésére, akkor sem fognak sietni vele, minőséget szeretnének lepakolni az asztalra, mint ahogyan azt (vitatottan) az első epizód esetében tették.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.