Hirdetés

Kick Ass 2 - Új rendező a láthatáron?

|

A Collider magazin egyik munkatársa elbeszélgetett a Kick Ass egyik főszereplőjével, aki név szerint Christopher Mintz-Plasse és gyorsan le is informálta a folytatás jelenlegi helyzetéről.

Hirdetés

A Red Mist karaktert alakító fiatal színész elárulta, hogy nem régen sikerült beszélnie Matthew Vaughn rendezővel, aki sok érdekes dolgot mondott neki, többek között a folytatásról is. Vaughn szerint a Kick Ass 2: Balls to the Walls nem az ő rendezésében valósul majd meg, de producerként felügyeli majd a projektet. Mintz-Plasse megérdeklődte tőle, hogy akkor mégis kit látna esélyesnek a rendezői székbe és Vaughn némi gondolkodás után rávágta, hogy a Kabinláz, a Grindhouse és a Motel 1-2 készítőjét tartaná jó választásnak a projekt élére, valamint szívesen látná Aaron Johnson-t, Chloe Moretz-et és Mintz-Plasse-t is újra a második részben. Az emlegetett csipet-csapat rendkívül elfoglalt a közeljövőben így nem tudni mikor állhatnak neki a munkálatoknak, ráadásul még a rendező kiléte sem biztos. Mi lesz veled, Kick Ass?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.