Hirdetés

Kick-Ass 2 - A hivatalos sztori

|

Befutott a 2013. június 28-án érkező Kick-Ass 2 hivatalos története, ami tisztáz minden korábbi kérdést, ami felvetődött a forgatási képek alapján.

Hirdetés

A folytatásban Ha/Ver (Aaron Taylor-Johnson), Kis Dög (Chloe Grace Moretz) és Vörös Pára (Christopher Mintz-Plasse) visszatérnek, és főhősünk bátor tettei igazi szuperhős hullámot indított el és az új, maszkos igazságosztóknak nem egyedül kell járniuk az utcákat a bűnt üldözve, hiszen az ex-bűnöző, Stripes ezredes (Jim Carrey) vezeti őket a Justice Forever nevű igazságosztó csapat élén, melyhez Ha/Ver csatlakozott. Amikor azonban a véres bosszút esküdő Vörös Pára új, The Mother Fucker néven megalkotja saját ördögi gonoszokból álló csapatát és elkezdi az amatőr hősöket levadászni, csak az időközben visszavonult Kis Dög és a csapat összefogása mentheti meg az újoncok hátsóját. A Jeff Wadlow (Vérszomj, Cry Wolf, Sose hátrálj meg) által rendezett és írt film nyilván elfogja nyerni azok tetszését, akik az elsőt szerették és remélhetőleg a minősége sem csorbul az elődjéhez képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.