Hirdetés

Kick-Ass 2 - A legelső visszafogott poszter

|

Azt hihetné az ember, hogy ha a nézők érdeklődésének felkeltése a cél, akkor a marketingesek kitesznek magukért. Ennek ellenére a Kick-Ass 2 legelső posztere még étvágycsinálónak is kevés...

Hirdetés

Az első látnivaló hagy kívánnivalót maga után, de legalább beindult a Kick-Ass 2 gépezete és csak ez számít. Szeptemberben kezdik forgatni a második részt, de a szereplőválogatás már gőzerővel folyik és legutóbb a női főgonosz szerepére kerestek megfelelő jelöltet, hiszen Mark Millar képregénye alapján Mother Russia lesz Kick-Ass ellenfele. A nemezis karakterére eddig a legjobb kiszemelt Gina Carano (A bűn hálójában), akit a stúdió szeretne látni Mother Russia bőrében. A régi karakterek közül visszatér Kick-Ass (Aaron Johnson), Vörös Pára (Christopher Mintz-Plasse) és Kis Dög (Chloe Grace Moretz) is, állítólag utóbbira nagyobb szerep hárul az előzőhöz képest. A Kick-Ass 2: Balls to the Wall című folytatást Jeff Wadlow (Sose hátrálj meg, Vérszomj) rendezi, aki a forgatókönyvet is megírta. Friss hír, hogy Donald Faison (Dokik) aláírt a stábba, méghozzá egy Dr. Gravity nevű jelmezes hőst alakít majd, aki csatlakozik Kick-Ass csapatához.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.