Hirdetés

Kick-Ass 2 - Egy orosz testépítő hölgy lesz Mother Russia

|

Immáron biztossá vált, hogy Mother Russia karaktere szerepelni fog a Kick-Ass folytatásában, ráadásul már az is kiderült, hogy ki fogja alakítani az állejtő tesi adottságokkal megáldott figurát.

Hirdetés

Egy orosz származású testépítő nő, bizonyos Olga Kurkulina kapta meg Mother Russia szerepét, aki a Christopher Mintz-Plasse által életre keltett Red Mist karakterének lesz a testőre. A hölgy egy ex-KGB tisztet formál majd meg, aki képzett, kőkemény és könyörtelenül gyilkol, ha arra kerül sor. A film Toronto és London városában forog és 2013. június 28-án jelenik meg világszerte Jeff Wadlow (Cry Wolf, Sose hátrálj meg) rendezésében. Nagyobb kép a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.