Hirdetés

Kick-Ass 2 - Forgatási képek #2

|

Itt az ősz, szinte minden magára valamicskét is adó filmes forgat valamelyik díszlet/utcasarok/bokor mellett, nem kivétel ez alól a Kick-Ass folytatása sem, ahonnét már a második adag forgatási képet kapjuk.

Hirdetés

Matthew Vaughn után Jeff Wadlow (Cry Wolf, Sose hátrálj meg) is szeretne bizonyítani a stúdió, valamint a nézők előtt, hogy az imént említett rendezőhöz hasonlóan ő is képes összehozni egy sikeresnek mondható, R kategóriás szuperhős filmet. A stáb jelenleg Toronto városában forgat és a korábbi fotókkal ellentétben most nem Red Mist vagy (Christopher Mintz-Plasse) a testőre, Mother Russia (Olga Kurkulina) került fókuszba, hanem a film két főszereplője, Hit Girl (Chloe Moretz) és Kick-Ass (Aaron Johnson). A képek a folytatásban találhatóak, a film pedig várhatóan 2013. június 28-án kerül a mozikba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.