Hirdetés

Kick-Ass 2 - Forgatási képek

|

Bár a frissen kiadott forgatási képeken a nemrég aláírt ezerarcú Jim Carrey-t nem láthatjuk a stábban, ennek ellenére nagyon is érdekes fotók kerültek kiadásra...

Hirdetés

A forgatási képek egyikén még Mother Russia is feltűnik, sajnálatos módon nem az egész szereplő, csupán egy részlet belőle, de az nagyon is mély nyomot hagyó részlet, nekünk elhihetitek, még Christopher Mintz-Plasse sem tud megszólalni a látványtól. A Kick-Ass 2: Balls to the Wall névre keresztelt folytatást Jeff Wadlow dirigálja Mark Millar műve alapján, a stábban pedig ot találhatunk olyan neveket, mint Aaron Johnson, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage, Jim Carrey, John Leguizamo és Lyndsy Fonseca. A film 2013. június 28-án jelenhet meg, ha minden jól alakul.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.